About

Me n’alegro que siguis aquí. Tant si has arribat a través d’una de les receptes, buscant informació sobre aliments i hàbits saludables o simplement per curiositat, espero que en aquest blog trobis el que estàs buscant.

Avui en dia pot no ser fàcil alimentar-se correctament. El camí per aconseguir una alimentació responsable, saludable i adequada es pot veure obstaculitzat per l’alarmisme i bombardeig d’informació dels mitjans i altres fonts, així com d’estàndards poc clars i pràctics. Vaig crear i compartir More Than Feeding a principis de 2013 perquè volia compartir els meus coneixements en aliments, nutrició i hàbits saludables. M’agradaria apropar-te i fer-te més entenedor tot el que envolta el món de l’alimentació, ja que, com jo ho entenc, menjar és molt més que nutrir-se.

Vull que el More Than Feeding sigui un espai per a qualsevol, com tú, que vulgui sentir-se bé, cuidar-se o que tingui inquietuds sobre alimentació. No importa quins siguin els teus reptes dietètics perquè hi ha lloc per a tots. Aquí hi trobaràs:

– Informació útil, suggeriments i consells per a que puguis adoptar uns hàbits alimentaris saludables de manera senzilla.

– Articles sobre aliments de temporada, característiques d’aliments i també malalties.

– Receptes fàcils, ràpides i saludables, cuinar sa és a l’abast de tothom!

– Consells relacionats amb l’alimentació per a que puguis aplicar en els teus viatges i curiositats alimentàries d’arreu del món que he conegut en els meus viatges.

El camí comença aquí. Som-hi!

Sobre mi

Sóc la Maria de Barcelona. Dietista–Nutricionista graduada, amb passió per l’educació nutricional i amb experiència en l’assessorament nutricional i elaboració de menús. M’encanta llegir, viatjar, estar a prop del mar i les palmeres. No sóc completament vegana però sí que procuro reduir al màxim els aliments d’origen animal de la meva dieta. M’agrada provar ingredients nous i noves receptes, però sempre tindré debilitat per un plat de pasta i l’alvocat. En el meu temps lliure em trobaràs compartint temps amb els meus amics i família, en algun concert de música en directe o descobrint algun racó de món amb la motxilla a l’esquena.

Processed with VSCO with a5 preset

Em vaig iniciar al món de la nutrició estudiant al diplomatura de Nutrició Humana i Dietètica a la Universitat Ramon LLull que vaig completar amb el curs pont uns anys després. Just al principi del segon any vaig tenir una apendicitis que em van complicar i vaig acabar ingressada quasi dos mesos. A partir d’aquell moment la meva relació amb el menjar ja no va ser la mateixa, vaig aprendre a escoltar el cos, a conèixer les meves digestions i aquells aliments i plats que no m’anaven bé i, de fet, encara n’estic aprenent. Vaig seguir la formació amb el Màster de Nutrició i Metabolisme a la Universitat de Navarra on vaig estar un any estudiant i formant-me en investigació científica i vaig desenvolupar també un projecte al laboratori. Per últim, abans de realitzar el curs pont per al grau, vaig realitzar el màster interuniversitari (UB, UAB i Col·legi de Farmacèutics) de Plantes Medicinals i Fitoteràpia. Crec que és un camp on hi ha molt desconeixement i on els productes moltes vegades no són de qualitat.

Participo sempre que puc en projectes de voluntariat, alguns relacionats amb la nutrició i la dietètica i d’altres més socials a Kenya, a la India i el de més llarga durada a Barcelona. A més, durant tres temporades també vaig realitzar una secció de nutrició cada dues setmanes en un programa de ràdio.

L’últim gran projecte que vaig emprendre em va portar a viure i viatjar per Nova Zelanda i Austràlia durant dos anys i mig, temps que em vaig veure obligada a deixar el blog per falta de temps. Aquesta experiència, a part de millorar el meu nivell d’anglès, em va portar a afrontar nous reptes en una cultura diferent i en un idioma diferent que m’ha ajudat a guanyar habilitats personals i també professionals.

Gràcies per passar per aquí!!

Si tens dubtes o preguntes, et pots posar en contacte amb mi aquí. Estaré encantada de conestar-te!

Maria de los Mozos

Anuncis