Peix amb patates, cebes i alls al forn

Comparteixo amb vosaltres un plat ràpid i molt fàcil de fer que conté les proteïnes, els hidrats de carboni i el greix en un sol plat. Es tracta d’un peix blanc al forn, una orada, en aquest cas pescada amb canya a la Badia dels Alfacs (Delta de l’Ebre), amb patates, ceba i alls.

ingredientsclose copy

Ingredients:

– Orada (es pot fer amb qualsevol peix blanc semblant)

– Patates

– Cebes

– Alls

– Oli d’oliva

– Grans de pebre

– Orenga

– Sal

ingredients copyEls passos són ben senzills:

Primer netejar el peix, salar-lo i posar-lo al fons de la cassola (es pot fer també amb una safata de forn).

A continuació, pelar les patates i les cebes i tallar-les a rodanxes (una mica gruixudes perquè no se’ns cremin abans que el peix sigui cuit). Els alls els podem posar sencers i finalment afegir una mica de sal, el pebre, l’orenga i l’oli d’oliva.

totalacassola copyNomés falta tapar la cassola amb paper de plata i posar-ho al forn a uns 180º durant una mitja hora. Tot i que el temps dependrà de la mida i el pes de la peça.

Passat aquest temps, mirar si el peix està cuit al nostre gust i servir.

platfet copy

Bon profit!

Maria de los MozosHola! Sóc la Maria, la Dietista – Nutricionista graduada darrere de More Than Feeding. Podeu llegir més sobre la meva història aquí. També em trobareu a facebook i instagram.
Anuncis

2 pensaments sobre “Peix amb patates, cebes i alls al forn

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s