Remenat de porros de l’hort i pa amb tomàquet

Encetem un nou apartat al blog en què combinarem cuina i nutrició. Un espai per compartir àpats amb receptes equilibrades, ràpides i fàcils de realitzar.

El primer de tots serà un sopar: Remenat de porros d’hort urbà, pa amb tomàquet i plàtan

IMG-20130520-WA0003 copy

L’hort urbà

IMG_0507 copyEls porros

És un plat lleuger però equilibrat i els ingredients són representants dels nivells bàsics de la piràmide dels aliments:

Porros (verdura: base de la piràmide)

Ous (proteïnes: segon nivell)

Pa (hidrat de carboni: base de la piràmide)

Tomàquet per sucar (verdura: base de la piràmide)

Oli d’oliva (base de la piràmide, però de forma controlada)

Plàtan (fruita: base de la piràmide)

IMG_0512 copyEls ingredients principals

La recepta és molt fàcil:

Consisteix a sofregir els porros a la paella amb una mica d’oli d’oliva. Un cop cuits, afegir-hi els ous, remenar-ho i donar-li el punt de cocció que agradi a cadascú.

A part, sucar el pa amb el tomàquet i servir.

IMG_0520 copyRemenat de porros amb pa amb tomàquet i plàtan

Bon profit!

Us animeu a compartir els vostres àpats amb nosaltres?

Maria de los MozosHola! Sóc la Maria, la Dietista – Nutricionista graduada darrere de More Than Feeding. Podeu llegir més sobre la meva història aquí. També em trobareu a facebook i instagram.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s